Skip to main content
We match your fire.

Toonzaal-, beurs- en eindereeksmodellen

responsive image

Als importeur dient Dutry steeds een toonzaal te hebben die up-to-date is met de nieuwste modellen en de allerlaatste technieken. Dit betekent dat er af en toe modellen uit de 1250m² grote toonzaal verwijderd worden om plaats te maken voor nieuwere modellen. Deze toonzaalmodellen worden verkocht aan scherpe promotieprijzen.

Vele leveranciers van Dutry voeren de laatste jaren versneld vernieuwingen door in hun gamma, waarbij goede toestellen vervangen worden door nog betere toestellen. Bijgevolg heeft Dutry ook heel wat eindereeksmodellen op stock, die eveneens aan verminderde prijzen worden aangeboden.

Deze kachels en haarden worden steeds nagekeken en op punt gezet voor ze te koop gesteld worden. De toestellen worden steeds met de fabrieksgarantie verkocht en u kan uiteraard rekenen op de kwaliteitsservice van ons bedrijf.

Voor de lijst met onze huidige aanbiedingen kom even langs in onze winkel. Zo kunnen we samen de lijst overlopen en het toestel zoeken dewelke het beste aan uw eisen en woning voldoet. Ook onze verdelers beschikken over actuele lijsten van het aanbod toonzaal-, beurs- en eindereeksmodellen.

Mits betaling van een voorschot kan u deze koopjes reserveren, zelfs indien de plaatsing nog even moet worden uitgesteld.

Ons adres

Jagershoek 10, 8570 Vichte - België - tel 056 77 60 90

Volgen op facebook

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie